Bosch Connect Module BCM3100 for BDU33YY

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 99,00 9900
Määrä: kpl

Yhteensopiva älyjärjestelmän kanssa

Sopii: 

  • Performance Line (BDU3360)
Haluaisitko asentaa ConnectModulen sähköpyörääsi ensimmäistä kertaa? Silloin tarvitset jälkiasennussarjan, joka sisältää asianmukaiset asennustarvikkeet

 

Bosch Smart System ConnectModule -moduulin avulla pysyt aina ajan tasalla siitä, missä rakas sähköpyöräsi on juuri nyt. Bosch eBike Flow - sovelluksen avulla sinulla on aina täysi kontrolli sähköpyörääsi. Boschin sähköpyörän GPS-seuranta ei kuitenkaan ainoastaan pidä sinua jatkuvasti ajan tasalla pyöräsi sijainnista. ConnectModule toimii myös varkaudenestolaitteena ja hälytysjärjestelmänä. Herkät anturit havaitsevat e-pyöräsi epäilyttävät ajot ja laukaisevat tällöin hälytyksen.

Haluaisitko asentaa ConnectModulen sähköpyörääsi ensimmäistä kertaa? Silloin tarvitset jälkiasennussarjan, joka sisältää asianmukaiset asennustarvikkeet.

BOSCH CONNECTMODULEN OMINAISUUDET
E-pyörän GPS-paikannin
Bosch Smart System e-pyöriin (Tämä malli sopii BDU33Y malliin. Sisältää: Asennuslevy; Käyttö- ja asennusohje)

Tarkan sijainnin lähettäminen eBike Flow -sovelluksessa. varkauden havaitseminen ja akustinen hälytysjärjestelmä oma, integroitu akku erilaisilla erilaisilla pidikkeillä Perf. CX/ Cargo Line & Performance Line -moottoreille ConnectModule erikseen ilman kiinnitysosia

GPS-VARKAUSSUOJAUS BOSCH CONNECTMODULILLA
Bosch-paikannuslaitteen avulla saat lisää turvallisuutta eBike-pyörääsi. Jos olet aktivoinut "eBike Alarm" -toiminnon älypuhelimesi Bosch eBike Flow sovelluksessa, saat aina tiedon pyöräsi epäilyttävistä liikkeistä. Tällöin ConnectModule ei ainoastaan lähetä suoraan nykyistä sijaintia, vaan myös hälyttää äänimerkillä. Integroidun, omavaraisen akun ansiosta hälytysjärjestelmä ja paikannus toimivat myös ilman, että sähköpyörän akku on käytössä. Huolimatta nykyaikaisista varkaussuojavaihtoehdoista GPS-paikannuksen avulla suosittelemme joka tapauksessa turvallisen sähköpyörälukon käyttöä.

E-PYÖRÄN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ BOSCHILTA
Bosch eBike Alarm -toiminto on aina aktiivinen heti, kun sammutat sähköpyöräjärjestelmän, edellyttäen, että olet aktivoinut ominaisuuden eBike Flow -sovelluksessa. Kun toiminto on aktivoitu, Bosch ConnectModule reagoi odottamattomiin ajoihin kaksivaiheisella hälytyksellä. Jos liikkeitä on vain vähän, kuuluu vain lyhyitä, pelottavia varoitusääniä. Jos sähköpyörääsi yritetään edelleen peukaloida tai jopa sijainti muuttuu, toinen hälytystaso käynnistyy. Tällöin kuuluu kova hälytysääni, seuranta käynnistyy ja sinulle lähetetään ilmoitus. Toinen hälytystaso käynnistyy vain kriittisissä tilanteissa ja vain silloin, kun sinä ja älypuhelimesi ette ole lähellä. Näin vältetään tarpeettomat, huolestuttavat väärät hälytykset.

Sopii BDU37YY; Asennuslevy; Käyttö- ja asennusohje
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.