Crescent -polkupyörat

Ruotsalainen Crescent on yksi pyöräilymaailman tunnetuimmista pyörämerkeistä. Crescent valmistaa kauniita, kestäviä ja mukavia pyöriä. Merkin laadusta kertoo paljon se, että Crescentiä on käytetty useissa maailmanmestaruuskisoissa kautta vuosien. ”Crescent on paras kaikista tunnetuista amerikkalaisista velocipeedeista”: merkistä kirjoitettiin jo vuonna 1894. Ennen ruotsalaistumista, Crescent-merkkisiä pyöriä valmisti Chicagossa Western Wheel Works -niminen yritys. Kun Crescentin valmistus alkoi Ruotsissa 1908, oli kuuluisa nimi syytä säilyttää: Crescent-nimi oli jo ehtinyt muodostua käsitteeksi.

Crescent on tunnettu erityisesti lasten- ja standardipyöristään. Valikoimista löytyy myös hybridipyöriä, citypyöriä, sähköpyöriä, maastopyöriä ja classic-pyöriä. Hybridipyörien kevyt alumiinirunko ja laadukkaat komponentit takaavat ainutlaatuisen ajonautinnon, vaikka pyöräilykilometrejä kertyisi kerralla enemmänkin.

Classic -pyörä puolestaan on ajaton ja aina tyylikäs. Pyörien design on pysynyt lähes samana sata vuotta ja se on haluttu malli edelleenkin. Pyörässä on klassinen runkomuotoilu ja leveä istuin. Myös pyörien varustelu on vanhan ajan mukainen. Jos “retro” tai “vintage” on sinun tyylisi niin Classic -mallisto on sinun valintasi.

Tuotekehitykseen panostetaan ja uudet Crescent sähköpyörät ovat varustettu energiatehokkailla moottoreilla. Pyörillä on kevyt polkea ja matka kulkee sujuvasti ja pehmeästi.

Järjestys: