Helkama -polkupyörät

Kaikki Helkama-pyörät ovat Suomessa suunniteltuja. Pyörät on suunniteltu kestämään Pohjolan kovia sääolosuhteita ja suomalaisen pyöräilijän vaativia tarpeita. Jokainen pyörän osa on valittu kyseisen pyörän käyttötarkoitusta ajatellen ja tuotteet on kehitetty suomalaisiin oloihin. Suurin osa mallistosta myös valmistetaan kotimaassa, Hangon tehtaalla. Laadun varmistamiseksi jokainen Hangossa valmistettu pyörä saa mukaansa tekijänsä allekirjoituksella varustetun takuutodistuksen.

Helkaman ikisuosikki Jopon lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa vakiopyöriä, maastopyöriä, hybridejä, vaativia pyöriä ammattikäyttöön sekä erikoispyöriä liikuntarajoitteisille ja vanhuksille. Sähköpyöriäkin yritys on valmistanut jo toistakymmentä vuotta. Oletko koskaan miettinyt, miksi kannattaisi ostaa suomalainen sähköpyörä? Kotimaisuus takaa tuotteiden laadun, takuun ja huollon.

Helkaman sähköpyörien moottorit ja akut ovat japanilaista Shimanon teknologiaa. Tasaisesti käyvä, hiljainen moottori kompaktissa, kevyessä kotelossa on tyylikäs ja tarjoaa mahtavan ajokokemuksen. Samalla se on yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista moottoreista. Shimano Stepsin vahva mutta samalla älykäs sähköavustus takaa vakaan ja luonnollisen tuntuman. Pyörä on helppokäyttöinen ja erittäin kestävä kaikissa sääolosuhteissa. Helkama on ainoa edelleen tehdasmaisesti polkupyöriä Suomessa valmistava yritys. Helkama antaa pyörien rungoille 10 vuoden takuun.

Järjestys: