Nishiki -polkupyörät

Alunperin japanilaisen Nishikin polkupyörät kestävät aikaa ja kilometrejä. Tuotekehityksen lähtökohtana on suomalaisen pyöräilijän tarpeet, käyttömukavuus sekä Pohjolan vaativat sääolosuhteet, suunnitellaanhan polkupyörät Suomessa.

Nishiki-polkupyörissä on hiottuja yksityiskohtia, kuten ruostumaton ja teräsrunkoa kevyempi alumiinirunko, joustohaarukka, säädettävä ohjainkannatin ja levyjarrut. Nishiki-polkupyörissä on otettu huomioon myös se, että samalla tavalla kuin kengät valitaan jalan koon ja käyttötarkoituksen mukaan, myös pyörätyypin ja runkokoon oikealla valinnalla on keskeinen merkitys pyörän käyttömukavuuteen. Tästä johtuen erityisesti aikuisten käyttöön tarkoitetuissa Nishiki-pyörissä on useampia runkokokoja, jotta jokainen voisi valita omalle fyysiselle rakenteelleen sopivimman pyörän.

Jokaisessa Nishiki-filarissa on vakiovarusteena joko hydrauliset tai mekaaniset levyjarrut. Levyjarru ei kuluta vannetta ja sen huollontarve on minimaalinen verrattuna perinteiseen vannejarruun. Nishiki on panostanut myös renkaisiin. Pistosuojauksella varustettu rengas ehkäisee ajopinnoilla mahdollisesti olevien terävien kivien ja lasinsirujen haittavaikutuksia paremmin kuin tavallinen rengas. Pistosuojattua rengasta vahvistaa ja sisärengasta suojaa kerros joustavaa erikoiskumia.

Järjestys: