Trek -polkupyörät

Trek Checkpoint SLR Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Checkpoint on tehty seikkailua varten, oli kyse sitten Unbound Gravelin kaltaisista eeppisistä gravel-kisoista, retkeilystä pitkin syrjäisiä metsäteitä tai kruisailusta pyöräteillä. Se on nopea, mukava ja tasaisesti kulkeva, ja sen monipuolinen suunnittelu takaa, että pääset kaikkiin paikkoihin, joiden tutkimisesta pyöräillen haaveilet.

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Voit tilata Project One pyörän käymällä liikkeessämme, lähettämällä sähköpostia tai jakamalla valmiin konfiguraation kokoonpanolinkin.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/9923-550
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Checkpoint SLR Project One