Trek -polkupyörät

Trek Domane+ SLR Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Suuntaa kauemmas, aja nopeammin ja pidä enemmän hauskaa kuin koskaan sähköavusteisilla Domane+ -maantiepyörillä. Domane+ -mallisto tarjoaa kaiken, mistä pidät klassisessa Domanessa: ajomukavuutta parantavan Endurance -geometrian, tärinää vaimentavan teknologian sekä suuren rengastilan monipuolisuuden. Näiden lisäksi Domane+ -malleissa on luonnollisen tuntuinen sähköavustus, joka auttaa sinua nousemaan vikkelästi ylämäkeen, saavuttamaan uusia merkkipaaluja ja unohtamaan omat rajasi.

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Voit tilata Project One pyörän käymällä liikkeessämme, lähettämällä sähköpostia tai jakamalla valmiin konfiguraation kokoonpanolinkin.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/1066-1072
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Domane+ SLR Project One