Trek -polkupyörät

Trek Domane SLR Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Domane on suorituskykyinen maantiepyörä, joka tarjoaa uskomatonta ajomukavuutta kestävyysajoon nopeudesta tinkimättä. Ajoitpa sillä missä tahansa – kestopäällysteellä, kovapintaisella hiekka- tai soratiellä tai kevätklassikoiden mukulakivillä – Domane tarjoaa mukavan, nopean ja hauskan ajokokemuksen.

Domane kehitettiin yhteistyössä Trek-Segafredon ammattilaisten kanssa. Näin saatiin luotua kisavalmis pyörä, joka on riittävän nopea ja suorituskykyinen maailman eeppisimpiin ajotapahtumiin – kuten pahamaineiseen Pariisi–Roubaix’hin, jossa Elisa Longo Borghini ja Lizzie Deignan ajoivat Domanella voittoon kahtena peräkkäisenä vuotena.

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.
Voit tilata Project One pyörän käymällä liikkeessämme, lähettämällä sähköpostia tai jakamalla valmiin konfiguraation kokoonpanolinkin.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/1035-1017
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Domane SLR Project One