Trek -polkupyörät

Trek Madone SLR Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Suurenmoiset perinteet luovat pohjan uudelle nopeuden mittapuulle. Seitsemän sukupolven kehitystyön tuloksena syntynyt Madone SLR on Trekin kaikkien aikojen nopein ja kevyin levyjarruilla varustettu Madone. Se rikkoo rajoja ennennäkemättömällä aerodynamiikallaan, poikkeuksellisella ajettavuudellaan ja kevyellä rakenteellaan. Tämä kisavalmis pyörä on viimeistelty upouudella IsoFlow-teknologialla, joka antaa ajamiseen kaikki nopeutta ja ohjattavuutta parantavat suorituskykyedut.

Lähdimme tekemään Madonesta maailman nopeinta maantiepyörää. Vuosien tutkimus- ja kehitystyö leimasi kauttaaltaan seitsemännen sukupolven Madone SLR:n aerodynaamisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta saimme luotua rungon, ohjaamon ja ajoasennon, joilla pyörä on ällistyttävät 19 wattia aiempaa nopeampi.*
*verrattuna edellisen sukupolven nopeuteen 45 km/h nopeudessa

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Voit tilata Project One pyörän käymällä liikkeessämme, lähettämällä sähköpostia tai jakamalla valmiin konfiguraation kokoonpanolinkin.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/9755-9910
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Madone SLR Project One