Trek -polkupyörät

Trek Session 8

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Session 8 on downhill-ajoon suunniteltu maastopyörä, jossa on vahva alumiinirunko ja korkealta nivelletty jousitusrakenne, joka pitää menon ketteränä, tiukasti ajoalustalla ja hurjan nopeana kaikkein vaativimmillakin reiteillä.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Asut käytännöllisesti katsoen bikeparkissa ja haluat nopean, huippuhyvin pitävän downhill-pyörän, joka pysyy mukana rankimmilla ajolinjoillasi erinomaisen hallinnan takaavan jousitusrakenteen ansiosta.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on vankkatekoinen alumiinirunko, 200 mm:n joustolla varustettu Marzocchi Bomber -takaiskunvaimennin, 200 mm:n joustolla ja laadukkaalla Charger RC -vaimentimella varustettu RockShox Boxxer Select -haarukka, tehokkaat nelimäntäiset Code R -jarrut sekä 7-vaihteinen SRAM GX -voimansiirto.

Yhteenveto

Session on ollut aina takuuvarma valinta DH-pyöräksi. Nyt se soveltuu kunnon revittelyyn enemmän kuin koskaan aiemmin uuden jousitusrakenteen ansiosta, joka tarjoaa enemmän pitoa ja nopeutta lähes kokonaan ilman polkimien takapotkaisua.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Korkealle sijoitettua nivelpistettä ja kiristyspyörää hyödyntävä uusi jousitusrakenne parantaa pitoa, ylläpitää paremmin nopeutta ja lisää vakautta vähentämällä takapotkaisun voimaa
  2. Lähes olemattoman takapotkaisun ansiosta pyörä pysyy varmasti maassa ja hyvin hallinnassa alamäkiajon aikana – erityisesti hypyistä tai dropeista laskeutuessa
  3. Korkealle sijoitettu nivelpiste tarjoaa tehokkaamman liikeradan taka-akselille, jolloin nopeus säilyy paremmin ja kiekko ei jää kiinni esteisiin
  4. Voit säätää jousituksen toimintaa takaiskunvaimentimen alakiinnikkeen vivusta (20 % ylellistä bikepark-ajoa varten, 25 % kisatehokkuutta varten)
  5. Uusi DH-kokojärjestelmämme perustuu ajajan pituuden sijaan käsien ulottuvuuteen, joka on tärkein tekijä downhill-pyörän erinomaisen istuvuuden kannalta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Session 8