Trek -polkupyörät

Trek Slash Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Täysin uusi Slash on trail-pyörä vailla vertaa. Tämä pitkäjoustoinen enduroon suunniteltu 29er-pyörä tekee ajamisesta villeimmissä maastoissa nopeaa, sulavaa ja hauskaa. Endurossa se kiitää vauhdikkaasti mutta pitää myös menon kevyenä ja hyvin maassa nopeissa nousuissa. Bikeparkeissa Slash tarjoaa kierroksen toisensa jälkeen rämäpäistä hauskanpitoa.

Täysin uusi Super Deluxe Thru Shaft -ilmaiskunvaimennin syntyi Trekin ja RockShoxin insinöörien välisestä yhteistyöstä, jossa tavoitteena oli luoda täydellinen endurojousitus täydelliseen enduro-trail-pyörään.

Se reagoi polkuun ajajan sijaan ja tunnistaa eron ajajan toiminnan ja polun muodoista syntyvän vaikutuksen välillä. Täysin uusi hitaan puolen vaimennuksen säädin voi mitätöidä polkemisliikkeen kaltaisen ajajan toiminnan vaikuttamatta nopean puolen vaimennukseen erittäin rankoilla maastopoluilla.

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/9976-570
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Slash Project One