Trek -polkupyörät

Trek Top Fuel Project One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous
Top Fuel on nopea, lyhytjoustoinen 29” trail-pyörä, joka on täydellinen ajajille, jotka haluavat ajaa vauhdilla polkuja sekä ylä- että alamäkeen. Se on kevyempi ja vikkelämpi kuin trail-pyörä, mutta se on paljon anteeksiantavampi haastavissa laskuissa kuin puhdas crosscountry-pyörä. Molempien maailmojen parhaat puolet on yhdistetty ja siitä syntyi todella hauska maastopyörä.

Kiidä alas ja ylös millä tahansa polulla Top Fuelin kyvykkäällä ja tehokkaalla jousituksella. 120 mm:n jousto edessä ja takana tarjoaa tarpeeksi joustoa vastaanottamaan isotkin iskut, kun taas matalampi vipusuhde ja korkea anti-squat-arvo takaavat, että tämä pyörä kulkee eteenpäin joka polkaisulla.

www.trek.com
Project One auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi täysilla, kun ajat väreissä, jotka kertovat tarinaa ja vastaavat täydellisesti tyyliäsi.Olitpa vähäeleinen ja virtaviivainen pyöräilijä tai haluat tuunata pyörääsi "enemmän on enemmän" -periaatteella, löydät aina sopivan Project One -teeman. Kustomoi unelmapyöräsi huippukomponenteilla ja ensiluokkaisten värien lähes loputtomalla paletilla. Lisäksi voit valita kuvioteemoja, jotka ovat syntyneet pyöräalan luovimpien suunnittelijoiden unelmista. Mestaritaiteilijoiden ja -rakentajien tiimi tekee villeimmistäkin unelmistasi totta.

Aloita Domane Project One konfigurointi linkin takaa: https://www.trekbikes.com/fi/fi_FI/project-one-builder/#/9979-574
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Trek Top Fuel Project One