Wilier Triestina

Wilier Triestina Granturismo SLR

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

PITKIEN MATKOJEN ILONPITOA

Granturismo SLR on kilpapyörä, joka on suunniteltu tuottamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Granturismo SLR:llä voit matkustaa pitkiä matkoja minimoiden rasituksen, jota erityisesti kilpageometrian omaavat pyörät tuottavat. ACTIFLEX 2.0 -järjestelmä on uudistettu versio takimmaisesta mikro-iskunvaimentimesta, joka kehitettiin vuonna 2017 Cento10 NDR:lle.

ACTIFLEX 2.0

Granturismo SLR:n sydän on Actiflex 2.0 -tärinänvaimennusjärjestelmä, jonka ansiosta takapyörän pystysuuntainen liike on jopa 5 mm. 2.0 on päivitetty versio Actiflexistä, joka esiteltiin Cento10 NDR:ssä, vuoden 2017 Eurobike-palkinnon ja arvostetun Tour Magazin Reader's Awardin voittajassa vuonna 2018.

UUSI MUOTOILU, PAREMPI HYÖTYSUHDE

Actiflex 2.0 antaa Granturismo SLR:lle pehmeän ja mukavan ajonautinnon. Vääntöjäykkyys ja reagointikyky on taattu lukemilla, jotka ovat hyvin lähellä muiden Wilierin kilpapyörien lukemia, takajalkojen sillan ja Actiflexin uuden sijoittelun ansiosta lähellä istuinputken ja yläputken risteyskohtaa.

Actiflexin uudelleensuunnittelussa yksi tärkeimmistä tavoitteista oli saada aikaan maksimaalinen runkointegraatio, ei vain esteettisistä syistä vaan myös sen toiminnallisuuden parantamiseksi. Uudessa sijainnissaan Actiflex on suojassa lialta, mudalta, hiekalta ja sateelta, ja se tarjoaa ihanteellisen ratkaisun, jonka ansiosta neljä laakeria voivat toimia helposti ilman huolta tulevasta huollosta. Kaksoisruuvilukitusjärjestelmä tekee Actiflex 2.0:n purkamisesta helppoa.


Toimitamme tämänkin pyörän täysin koottuna ja säädettynä, vain ohjaustanko täytyy kääntää suoraan ja pyöräsi on valmis ajoon!

Myös tähänkin pyörään rahoitusmahdollisuus!

https://wilier.com/en

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Wilier Triestina Granturismo SLR